top of page

 Värmlands Taktvätt 

 –Tvätta & skydda ditt tegel- eller betongtak! 

Arrow Down

Rena tak i Karlstad, Värmland

Tvätta tak på villa & stuga - 10 års garanti!

 

Taket blir tätt, mossfritt och rent - Ekonomiskt smart!

Värmlands Taktvätt finns i Karlstad men jobbar i hela Värmland, som i Forshaga, Kil, Sunne, Torsby, Hagfors, Kristinehamn & Karlskoga. Vi utför taktvätt enligt den miljövänliga BetSil™-metoden; taket blir tätt, mossfritt och rent, till en bråkdel av kostnaden jämfört med att lägga ett nytt. BetSil™-metoden är en engångsbehandling, och därmed en engångskostnad, till skillnad mot andra produkter som lovar fritt från grönt på taket. En taktvätt med BetSil™-metoden gör ditt tegel- eller betongtak snyggt och ger ett bestående skydd mot mossa, lav och alger. Såhär går en taktvätt till. Ett funktionellt och rent tak är en investering, oavsett om du tänker bo kvar i ditt hus, eller vill snygga till det innan försäljning. Gamla otäta takpannor påverkar hela ditt hus – taktvätt med BetSil™-metoden gör dina takpannor täta och funktionella igen.

Billig Taktvätt i Karlstad, Värmland - ROT-berättigat!

Utnyttja ROT-avdraget – låt oss utföra din taktvätt och dina takpannor återfår sin ursprungliga funktion.

Inte bara taktvätt – BetSil™-metoden fungerar även på marksten och betonggolv!

Principen är densamma som vid taktvätt – vi tvättar och förseglar så att organisk påväxt inte skall uppstå. Ge dig själv en ren och fin garageuppfart, gårdsplan, trädgårdsgång eller var du än har valt att lägga marksten. Eller varför inte göra garagegolvet fritt från betongdamm och samtidigt få ett mer lättstädat golv?!

 

 

Följ oss på Facebook!

  • Facebook
Rent & fint tak - Värmlands Taktvätt

BETSIL-metoden

Rent tak med BetSil™-metoden!

”Betsil är ett betongimpregneringsmedel testat av CBI – Betonginstitutet.


BetSil™ System är en serie av miljövänliga produkter som består enbart av naturliga råvaror. Inga av våra produkter skadar miljön eller är klassade som hälsoskadliga. Produkterna innehåller inga flyktiga organiska ämnen (VOC), inga gifter och är heller inte brandfarliga.

Medlets aktiva substans reagerar med takpannans kalkmolekyler och bildar kristaller i porer och mikrosprickor. Kristallerna tätar och försluter, inte bara på ytan, utan i hela pannans tjocklek. Strukturen är ändå så pass öppen att ånga kan passera, d.v.s. taket kan fortfarande andas (diffusionsöppet). Då det är en kemisk, ej reversibel reaktion så är effekten permanent.”
(Betongförsegling Scandinavia AB)

 

Fler fördelar med BetSil™-metoden:

  • Förlänger livslängden på nya tak

  • Minimerar framtida underhåll

  • Förhindrar frostsprängning

 

Läs BetSil™-Roof produktdatablad här.

BetSil™-metoden är utvecklad av Värmlandsföretaget Betongförsegling Scandinavian AB

Betsil Metoden

Så går en taktvätt till

1. Innan din taktvätt gör vi en kostnadsfri besiktning


Är du intresserad av en taktvätt? Vi besiktar och mäter ditt tak kostnadsfritt och utan beställningskrav. Besiktningen innefattar en okulär översyn av påväxten på taket, pannornas skick, samt en bedömning hur lång tid en taktvätt skulle ta. Ett normalstort villatak är i regel klart på två till tre dagar. Ni får ett preliminärt prisförslag på plats.

 

2. Offert och tidsbokning


Ni får en skriftlig offert inom ett par dagar. Om ni godtar den bokar vi in din taktvätt.

 

3. Taktvätt del 1 – förberedelser


Innan vi påbörjar din taktvätt täcker vi in fönster och fasad samt täpper till stuprör, så att inte mossan som tvättas av bildar stopp.

 

4. Taktvätt del 2 – jobbets gång


En taktvätt sker i möjligaste mån från skylift. Vi är självklart utbildade inom skylifthantering! En taktvätt börjar med att vi lägger på ett lager BetSil™ som tränger in i pannorna och knipsar av rötter. Sedan tvättas pannorna med högtryckstvätt. Efter tvättningen lägger vi på ett nytt lager BetSil™, som försluter pannorna, så att mossa, lav och alger inte får fäste igen. OBS! Ingen torktid!!
Läs mer om BetSil™-metoden här.
Om vi finner spräckta eller på annat sätt trasiga pannor byter vi ut dom.

 

5. Taktvätt del 3 – avslutning


Nu är din taktvätt klar! Takpannorna är rena och täta igen! Vi avslutar din taktvätt med att spola rent i stuprör och hängrännor. Vi rengör vindskivor och täckplåtar, så att hela ditt tak ser fräscht ut. Även marksten, asfalt och trädäck där tvättrester har hamnat spolas rent, så att det är rent och snyggt runt huset när vi lämnar Er.

Före & Efter en taktvätt med Värmlands taktvätt

Våra partners

Värmlands Taktvätt är en del av Niklazzon hus & hem

Verksamheten startade i Karlstad 2014, då vi kom i kontakt och började jobba med värmlandsföretaget Betongförsegling Scandinavia AB, som varit aktiva sedan 2008, som tillverkar BetSil™ och har utvecklat BetSil™-metoden för taktvätt av tak med tegelpannor och betongpannor.
Under 2015 utökades verksamheten från taktvätt och innefattar nu även behandling av marksten och betonggolv.

 

Vårt miljöansvar


Att ta ansvar för miljön är jätteviktigt för oss och vi strävar alltid efter att ha så liten miljöpåverkan som möjligt i vårt arbete. Därför drivs inga av våra maskiner eller fordon av diesel eller bensin! Dessutom är ju BetSil™ är en miljövänlig produkt som enbart innehåller naturliga produkter.

 

Våra samarbetspartners


Här presenterar vi våra samarbetspartners och SEO-Byrå Stratiq. Vårt samarbete ger Dig bättre priser!

 

 

 

Stjärnglans_blå botten.jpg

Med Värmlands bästa och dessutom fasta priser hjälper vi dig med dina fönster och din inglasade balkong! Vi erbjuder i första hand fasta priser men även både timpris och fönsterpris efter kundens önskemål. Kontakta oss för löpande abonnemang. Följ oss gärna på Facebook och Instagram för nyheter och erbjudanden.

Niklazzon.jpg

Med fokus på kvalitet till rätt pris hjälper vi kunder över hela Värmland med våra olika tjänster. Från 175kr/h efter RUT för privatpersoner. Även fasta priser efter överenskommelse.
Trädfällning, gräsklippning, bortforsling, häckklippning, kratta löv, rensa ogräs, med mera.

Våra partners
Taktvätt

Följ Värmlands Taktvätt i Sociala medier

Sociala medier

OMDÖMEN

"Snabbt, proffsigt & tryggt"

"Jag är helnöjd!"

"Mycket professionellt arbete"

"Bra utfört jobb, trevliga killar"

"Bra referenser,

trevligt bemötande"

Omdömen
Kontakta oss

Kontakta Värmlands taktvätt

Vill du ha ett rent tak? Intresseanmälan

Jag vill bli kontaktad ang. tvätt & försegling av:

Tack för ditt meddelande!

Kontakta oss

Telefon 0709-668 652

Mejl: fredrik@varmlandstaktvatt.se

Ring, mejla eller fyll i vår intresseanmälan för mer information och/eller kostnadsfri offert.

Taktvätt i Värmland med 10 års garanti
bottom of page